TESTIMONIALS

Lees de ervaring van anderen over het werk van Joke.

Ik heb met enorm veel plezier en verwondering de spirituele cursus bij Joke gevolgd. Het heeft mijn leven, kennis en intuïtie sterk verrijkt. Ik had van tevoren eigenlijk niet gedacht dat de dingen die we geleerd hebben, konden leren. Ik dacht dat dat talenten zijn waarmee je geboren wordt. Maar blijkbaar hebben we deze talenten allemaal in ons. En voelt het als grote rijkdom te leren hoe af te stemmen op deze frequentie. En om informatie uit het veld te kunnen halen en deze toe te kunnen passen waar nodig en passend. Dat is een cadeau voor mezelf voor altijd.

Fleur van der Pijl, Formulemanager HEMA

 

De sessies van Joke zijn voor mij heel waardevol. Ik kom bij haar als ik “gedoe” heb op het gebied van werk, familie, vrienden, gezin, doel in mijn leven. Als ik door de bomen het bos niet meer zie. Door de reading krijg ik weer overzicht in mijn situatie. Ik word weer rustig omdat de puzzelstukjes van mijn leven op hun plaats vallen. Ik kan weer vooruit!

Het fijne van de begeleiding is dat er zonder oordeel en liefdevol gekeken wordt naar wat er is. Geen verwijten, schuld of negativiteit. Alles wat je overkomt heeft een functie en wordt geplaatst in het grote geheel. Daarom is een reading bij Joke ook altijd heel fijn.

Door de Intuïtieve Coaching krijg je even een blik achter de schermen van je leven. Je ziet je doel, de weg die je nu gaat, en waarom dat zo is. Het geeft mij rust en vertrouwen dat mijn leven een doel heeft en de liefde regeert.

Jola

 

Via een goede vriendin kreeg ik het telefoonnummer van Joke. Er waren een heel aantal onderwerpen waarop ik antwoorden zocht. Op het moment dat ik een afspraak maakte was ik in een depressie. Ik wist niet meer waar ik aan toe was met mezelf. Ik zocht duidelijkheid waarom ik me zo naar voelde. Want ik had immers alles wat mijn hart begeerde? Een gezin dat van me hield, een hechte vriendenclub, een fijne vaste baan….Dat is heel veel en toch was ik niet happy. Ik voelde me al heel lang heel zwaar. Wist niet waar dat vandaan kwam. Ik kon ook niet plaatsen of dit allemaal door mezelf kwam.

Tijdens de begeleiding werd er veel duidelijk. Als baby had ik al veel bagage meegekregen. Dogma’s, zowel uit de vaderlijn als uit de moederlijn. Dat hoorde niet bij mij, maar ik droeg het wel mee. Geweldig dat dat zware gevoel waar ik al jaren mee liep zich door een healing tijdens de reading oploste, want het hoorde immers niet bij mij. Verder kreeg ik duidelijk inzicht in de relaties die ik aanga. Wat mijn drijfveren zijn, en ook hoe ik veel meer vanuit mijn werkelijke zijn kan functioneren. De zwaarte en de depressiviteit is verdwenen. En ook mijn houding naar mijn relaties is veranderd. Ik ben me bewuster van mijn eigen inbreng en positieve kracht.

Over de opleiding: Door de positieve veranderingen in mijn leven na de reading besloot ik zelf de opleiding te gaan volgen. Voor mij is Intuïtief Coachen neutraal leren zijn, hallo zeggen. Ik zie je. Ik hoor je. Erkennen wat is, liefdevol en zonder oordeel. Benoemen wat er op dat moment aanwezig is bewust of onbewust. De lesstructuur is erg prettig. Er is een fijne verhouding tussen mediteren en ervaren en handelen. Het samenzijn in de groep voelt heel vertrouwd en veilig. Zodat we niet alleen leren naar anderen te kijken maar ook onze eigen blokkades durven aan te gaan en op te heffen.

Marjani

 

Door de coaching kreeg ik zicht op mijn gevoelsleven en leerde ik vertrouwen op dat gevoel. Het was als kijken door een spiegel naar mezelf. Daardoor ontdekte ik waar ik toe in staat was en waar mijn kracht lag. Tijdens de coaching ontdekte ik wat mij dwars zat en wat mij al die tijd al afremde om te zijn wie ik was. Om zelf tevreden te zijn met wat ik deed en hoe ik het deed. Toen dat uit de weg geruimd was kon ik ontdekken wat mijn dochter dwars zat en kreeg ik handreikingen om haar te helpen. Wat een geweldig gevoel om te ontdekken tot hoeveel ik zelf in staat was. Het heeft mijn zelfvertrouwen veel goed gedaan.

M

 

Een jaar geleden hoorde ik via vrienden van me over de sessies van Joke. Ik had meteen het gevoel dat het goed zou zijn als ik naar Joke toe zou gaan voor een reading. Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel. Had last van wisselende stemmingen waar ik niet goed raad mee wist.

Ik ben naar Joke toe gegaan voor een reading. Totaal blanco stapte ik in een nieuwe ervaring. Vanaf het moment dat Joke begon met readen heb ik vol verbijstering naar haar zitten luisteren. Ze vertelde me waarom ik in dit leven tegen bepaalde problemen aanliep.

Er is tijdens deze eerste reading zoveel moois gebeurt dat ik durf te zeggen dat ik als een ander mens Joke’s woning weer verliet. Samen hadden we tijdens de reading de voor mij belangrijkste onderwerpen besproken en behandeld en ik had werkelijk gevoeld dat er dingen veranderden in mijn lichaam en energie. Mijn leven heeft daarna andere vormen aangenomen. Ik kan weer genieten van dingen waar ik voor mijn bezoek aan Joke niet aan zou durven denken.

Persoonlijk voelde ik mezelf anders en ik merkte uit de reacties in mijn omgeving dat de verandering ook anderen opviel. Omdat deze veranderingen zo positief waren ben ik zo blij dat ik naar Joke toe gegaan ben!!!!!

Momenteel volg ik de opleiding bij Joke’s Centrum voor Systeemanalyse. Als ik maar een fractie van een seconde mensen kan laten voelen wat de reading mij heeft laten voelen, dan zou ik dat werkelijk meer dan geweldig vinden. Ik gun iedereen dit cadeau.

Sanne

 

Het volgen van de opleiding tot Intuïtief Coach is voor mij in de eerste plaats een ontdekkingsreis naar mezelf. Binnen de veiligheid van de groep is het erg uitnodigend om te leren en te ervaren.

De verschillende meditaties leiden ons naar binnen, naar onze neutraliteit. In de lessen komen we, via stellingen, overtuigingen in onszelf tegen. Door ernaar te kijken worden de dogma’s duidelijk en losgeweekt. Na oefeningen om onze energiefrequentie te verhogen gaan we elkaar “lezen’. Voor het eerst elkaar lezen was heel verassend. De herkenning bij de ander in wat je ziet is enorm stimulerend om verder te gaan.

Arianne

 

Drie jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met de Intuïtieve Coaching bij Joke. Kenmerkend aan de manier van werken van Joke is dat ze in staat is om blinde vlekken zichtbaar te maken. Mijn ervaring na een Coaching is dat er veel in werking wordt gezet en dat je met de adviezen van Joke in de praktijk aan de slag kunt gaan. Dit heeft er onder andere bij mij voor gezorgd dat ik mijn weg heb gevonden in mijn werk. Verder hebben de sessies mij inzicht gegeven in onbewuste destructieve “familie” patronen en zijn er patronen doorbroken. Hierdoor ben ik dichter bij mijn eigen identiteit gekomen en kan ik weer gaan genieten van het leven. Verder vind ik de manier waarop Joke feedback geeft erg prettig. Altijd opbouwend, duidelijk en er is veel ruimte voor humor.

Colette

Locaties

 

Locatie Zutphen 5x5

Coehoornsingel 106
7201 AG Zutphen

Amsterdam-Centrum